Skip to main content

EXLUSIEF & MEMORABEL

FROM DAY DREAM TO DREAM DAY

Geniet vol overgave en zorgeloos van jullie once-in-a-lifetime event! Met een bruiloft uit duizenden. Met jullie droomdag als uitgangspunt, brengt AWedding de mooiste ideeën tot leven. Kies voor jullie eigen Personal Assistant en ontmoet Annette Wolf en haar team van professionals. Met gasten die jullie dierbaar zijn. Annette regelt en organiseert samen met haar team professionals jullie weddingparty tot in de finesses. Zij stroopt de mouwen op. Van het bezichtigen van locaties tot de reservering. Van de voorpretdag tot de thema uitwerking. En van de ceremonie tot de party en de day after. Van een pico bello intiem feestje tot een grootse en meeslepende garden- of galaparty. Zij kent de fraaiste locaties. Kiezen jullie voor een klassiek Hollands landhuis of vieren jullie het ja-woord onder de wuivende palmen? Van een live schilder die jullie vereeuwigd tot een photobooth, van een minifestival tot vuurwerk. Ontdek het en laat jullie adviseren. Niets is onmogelijk voor het team van Annette.

BLIJF GEINSPIREERD

[instagram-feed]

info@awedding.nl
0031 (6) 52308415

International Weddingmanagement & Design
KvK 30212497 | BTW 176167444B01

Al meer dan 15 jaar werk ik tot grote tevredenheid, met Annette Wolf. Of het nu om het werken met haar als model gaat, of om de samenwerking als manager van haar eigen bureau.

- Monique Collignon -

An example of how girl power should look like is Annette. From model to runway, to the business woman she became today.

- Vincent de Vries / Senior Stylist -

Voor ons aanstaande huwelijk in Juni is Annette onze weddingplanner. Ik kan niet beschrijven hoe blij wij nu al met haar zijn.

- Rosanne Jager -

© 2020 Awedding

Bel me terug

    x