Skip to main content

UW PERSONAL WEDDINGMANAGER & DESIGNER

BEHIND THE SCENES

Annette Wolf is gracieus en met het scherpe oog van de perfectionist, maakt zij het onmogelijke mogelijk. Hospitality zit in haar genen. Organisatietalent in haar DNA. Moeiteloos verbindt zij de juiste mensen op de juiste tijd en plaats. Annette Wolf is de ideale Personal Assistant voor de meest chique bruiloften en weddingevents. Zij combineert haar nuchtere Hollandse werkmentaliteit met haar high society netwerk. Een gouden formule. Zij kent de geschreven en ongeschreven regels. Op nationaal en internationaal niveau. Met een onfeilbaar gevoel voor exclusiviteit en klasse.

Als Annette succesvol haar studie Grafische Vormgeving afrondt, runt zij al snel de communicatieafdeling van een reclamebureau. Ervaring van onschatbare waarde. Ideeën creëren, organiseren en managen? Het zit in haar bloed. Evenals gedisciplineerd werken met strakke planningen, een helicopterview én oog voor detail. Haar loopbaan neemt een verrassende wending. Zowel voor als achter de schermen blinkt Annette uit in de fashion industrie. Ze vliegt de wereld over. Haar innemende persoonlijkheid levert een scala aan zowel nationale als internationale warme contacten op. Annette geniet vooral van het regelen en organiseren en richt haar eigen media productie onderneming op: Flow Creative Media Productions. Razendsnel schakelt zij met haar opdrachtgevers. De juiste persoon op de kortste termijn? Annette fikst het. Al snel mag zij gerenommeerde namen tot haar klantenkring rekenen.

Vier de dag van de liefde zorgeloos. Spraakmakend, uniek en memorabel.

Annette Wolf

Met AWedding zet Annette haar talenten en netwerk optimaal in en laat uw droombruiloft werkelijkheid worden. Met Annette als creatieve Personal Assistant. Een warme en betrokken persoonlijkheid, die snel uw vertrouwen zal winnen. Uw feest wordt een beleving, tot in de perfectie geregeld. Spraakmakend en uniek. Hip en classy. Zorgeloos en stressloos, omdat het team van AWedding alle zorgen op zich neemt. Word betoverd op uw droomfeest. En vier de liefde! AWedding regelt de rest.

Met liefdevolle groet,

Annette Wolf

info@awedding.nl
0031 (6) 52308415

International Weddingmanagement & Design
KvK 30212497 | BTW 176167444B01

Al meer dan 15 jaar werk ik tot grote tevredenheid, met Annette Wolf. Of het nu om het werken met haar als model gaat, of om de samenwerking als manager van haar eigen bureau.

- Monique Collignon -

An example of how girl power should look like is Annette. From model to runway, to the business woman she became today.

- Vincent de Vries / Senior Stylist -

Voor ons aanstaande huwelijk in Juni is Annette onze weddingplanner. Ik kan niet beschrijven hoe blij wij nu al met haar zijn.

- Rosanne Jager -

© 2020 Awedding

Bel me terug

    x