Skip to main content

WHY US

CELEBRATE THE LOVE

Wie het managen van het huwelijksfeest overlaat aan AWedding, kiest voor professionaliteit. En dat scheelt jullie veel zorgen en stress. Jullie blijven in de lead maar houden jullie kostbare tijd over voor werk, hobby en vrienden. AWedding bereidt jullie exclusieve event voor tot in de perfectie. Dromen komen uit. Met haar warme persoonlijkheid coacht en assisteert Annette jullie bij alle keuzes die op jullie pad komen. En verder? Hebben jullie met AWedding jullie persoonlijke coach en adviseur. Samen bouwen jullie een vertrouwensband op en leggen jullie met een gerust hart jullie dilemma’s voor. AWedding adviseert. Professioneel, empathisch en vindingrijk.

ORIGINEEL &

SPRAAKMAKEND

Ogen die stralen, voeten die dansen en lachende gezichten. Momenten van geluk en ontroering volgen elkaar op. Onvergetelijk, dankzij jullie originele en spraakmakende programma. Awedding blinkt erin uit. Met ideeën, die jullie bruiloft cachet geven.

FULL PERSONAL

ASSISTANCE

Vol overgave genieten van jullie dag. Dat slaagt gegarandeerd met de full personal assistance van AWedding. Achter de schermen ligt de volledige regie in handen van Annette en haar team. Wat is er fijner dan al jullie aandacht te schenken aan jullie geliefde, je familie, je vrienden?

INTEGER &

BETROUWBAAR

Jullie bruiloft is iets zeer persoonlijks. Jullie geven nogal wat uit handen. AWedding realiseert zich dat terdege. Interesse in jullie als bruidspaar, jullie visie en ideeën staan daarom bovenaan op de agenda. Om een vertrouwensband op te bouwen en een partij te zijn die jullie begrijpt.

info@awedding.nl
0031 (6) 52308415

International Weddingmanagement & Design
KvK 30212497 | BTW 176167444B01

Al meer dan 15 jaar werk ik tot grote tevredenheid, met Annette Wolf. Of het nu om het werken met haar als model gaat, of om de samenwerking als manager van haar eigen bureau.

- Monique Collignon -

An example of how girl power should look like is Annette. From model to runway, to the business woman she became today.

- Vincent de Vries / Senior Stylist -

Voor ons aanstaande huwelijk in Juni is Annette onze weddingplanner. Ik kan niet beschrijven hoe blij wij nu al met haar zijn.

- Rosanne Jager -

© 2020 Awedding

Bel me terug

    x