Skip to main content

Behind the scenes

Gracieus, met het scherpe oog van de perfectionist, maakt zij het onmogelijke mogelijk. Hospitality zit in haar genen. Organisatietalent in haar DNA. Moeiteloos verbindt zij de juiste mensen op de juiste tijd en plaats.

Ontmoet Annette Wolf
Uw personal weddingmanager & designer. Exclusief. Spraakmakend. Uniek.

De gouden formule
Annette Wolf is de ideale Personal Assistant voor de meest chique bruiloften en weddingevents. Zij combineert haar nuchtere Hollandse werkmentaliteit met haar high society netwerk. Een gouden formule. Zij kent de geschreven en ongeschreven regels. Op nationaal en internationaal niveau. Met een onfeilbaar gevoel voor exclusiviteit en klasse.

Wie is Annette precies?
Als Annette succesvol haar studie Grafische Vormgeving afrondt, runt zij al snel de communicatieafdeling van een reclamebureau. Ervaring van onschatbare waarde. Ideeën creëren, organiseren en managen? Het zit in haar bloed. Evenals gedisciplineerd werken met strakke planningen, een helicopterview én oog voor detail.

Internationaal netwerk
Haar loopbaan neemt een verrassende wending. Zowel voor als achter de schermen blinkt Annette uit in de fashion industrie. Ze vliegt de wereld over. Haar innemende persoonlijkheid levert een scala aan zowel nationale als internationale warme contacten op. Annette geniet vooral van het regelen en organiseren en richt haar eigen media productie onderneming op: Flow Creative Media Productions. Razendsnel schakelt zij met haar opdrachtgevers. De juiste persoon op de kortste termijn? Annette fikst het. Al snel mag zij gerenommeerde namen tot haar klantenkring rekenen.

No stress
Met AWedding zet Annette haar talenten en netwerk optimaal in en laat uw droombruiloft werkelijkheid worden. Met Annette als creatieve Personal Assistant. Een warme en betrokken persoonlijkheid, die snel uw vertrouwen zal winnen. Uw feest wordt een beleving, tot in de perfectie geregeld. Spraakmakend en uniek. Hip en classy. Zorgeloos en stressloos, omdat het team van AWedding alle zorgen op zich neemt.

Word betoverd op uw droomfeest. En vier de liefde!

AWedding regelt de rest.

© 2018 Awedding

Bel me terug

    x