Skip to main content

Heb je er altijd van gedroomd naar het altaar te lopen in een couturejurk? Awedding werkt met de beste couturiers samen.

Een van hun powervrouwen is Monique Collignon. Ze staat bekent om haar designs en materialen. Wanneer je aan Monique Collignon denkt, denk je aan power! Ze ontwerpt voor vrouwen die zich zelfverzekerd willen voelen in een herkenbaar vrouwelijk elegant design. Het is voor iedere vrouw met elk budget mogelijk om in een Collignon te trouwen!

Ze werkt met stoffen die eco- vriendelijk en verantwoord zijn geproduceerd. Je kunt je bruidsjurk laten maken van Waste2Wear. Dat zijn stoffen die gemaakt zijn door plastic flessen te recyclen en daarvan hoogwaardige stoffen te produceren. Een bruidsjurk bevat ongeveer dertig gerecyclede flessen. De stoffen die worden verwerkt zijn zo prachtig dat ze op zijde lijken. Stuk voor stuk worden ze doorontwikkeld met de beste finishing.

Zo kun je je eigen droomjurk laten ontwerpen door een fantastische Couturier en ook bijdragen aan een goed milieu. Awedding geeft graag advies.

Bel me terug

    x